BACK

Μαζί για τη μικρή Σοφία

€565

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ €25,000

Λήγει 26 Απρ 2025

9 υποστηρικτές

Η Σοφία, 5 ετών εδώ και 2 χρόνια, μετά τον ξαφνικό θάνατο της μαμάς της μεγαλώνει με τη γιαγιά και τον παππού μιας και ο μπαμπάς δεν άντεξε το χαμό της συζύγου του ούτε τη δυσκολία που συνεπάγονταν  η καθημερινότητα ενός νηπίου με ζαχαρώδη διαβήτη και έφυγε από το σπίτι.

Η γιαγιά και ο παππούς προσπαθούν να της προσφέρουν όλα όσα έχει ανάγκη με μοναδικό τους σταθερό εισόδημα τη σύνταξη του παππού. Μετά από μια κλήση στη 1056 ξεκίνησε η κοινή μας πορεία. Κάθε ανάγκη τους σε τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα, ιατρικά αναλώσιμα, σχολικά, είναι και δική μας ανάγκη. Μαζί επισκεπτόμαστε τον παιδίατρο και μαζί κάναμε την εγγραφή στο νηπιαγωγείο. Και η σχέση μας δεν σταματά εκεί… η ψυχολόγος μας στέκεται στο πλευρό της μικρής & των παππούδων κάθε φορά που λυγίζουν.

Οι συναντήσεις μας σταθερές κάθε μήνα, οι συζητήσεις, οι κατευθύνσεις, οι συμβουλές , η ενθάρρυνση, η υποστήριξη, συνεχίζονταν και τηλεφωνικά.

Πλησιάζοντας στο Πάσχα η ανησυχία όλων είναι η Σοφία να απολαύσει τις γιορτές όπως κάθε παιδί δικαιούται. Με τη λαμπάδα του, τα καινούργια παπούτσια, γύρω από ένα όμορφο Πασχαλινό τραπέζι και όλα αυτά για να αποκτήσει τις πιο όμορφες γιορτινές αναμνήσεις.  

42 παιδιά κάθε μέρα όπως η Σοφία απευθύνονται στα Κέντρα Υποστήριξης Ευάλωτων Οικογενειών του οργανισμού μας. Θα μας βοηθήσεις να καλύψουμε με την ίδια ποιότητα και το ίδιο αποτελεσματικά κάθε ένα από τα παιδιά που χρειάζονται τη βοήθειά μας;  

Disclaimer

Ο Σύλλογος δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο που αναρτά εκτός της σελίδας www.hamogelo.gr οποιοσδήποτε τρίτος και αφορά σε ενέργεια που διοργανώνει ο ίδιος με στόχο την εξεύρεση πόρων για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου.

Η σελίδα αυτή λειτουργεί με τους όρους και προϋποθέσεις που μπορείτε να βρείτε εδώ.

ΣΚΟΠΟΙ-ΑΝΑΓΚΕΣ

Βάπτιση Στέφανου

Για τα παιδιά με πρόβλημα Υγείας

€330 συγκεντρώθηκαν μέχρι τώρα
3%
ΣΤΟΧΟΣ €12,000

'Εξι παιδιά σε χρειάζονται

18.000€ για έξι παιδιά με σοβαρά προβλήματα υγείας

€18,118 Pledged Until Now
101%
ΣΤΟΧΟΣ €18,000

Παιδιά με πρόβλημα Υγείας μας χρειάζονται

Με 20.000€ θα καλύψουμε ιατρικές ανάγκες παιδιών σε όλη την Ελλάδα

€6,040 Pledged Until Now
30%
ΣΤΟΧΟΣ €20,000